Mes naudojame slapukus
Mes naudojame slapukus ir kitas stebėjimo technologijas, siekdami pagerinti jūsų naršymo mūsų svetainėje patirtį, parodyti jums pritaikytą turinį ir tikslinius skelbimus, išanalizuoti mūsų svetainės srautą ir suprasti, iš kur ateina mūsų lankytojai.
Prekės kodas: VA
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Sudedamosios dalys:
Paruošimas (arbatai):
1 arbatinį šaukštelį šaknų užpilkite verdaniu vandeniu (200 ml)
Palaikykite 3–5 minutes, kol šaknys nusės
Galima pasaldinti medumi ar cukrumi – skonis tampa švelnesnis
Gerti šiltą, mažais gurkšneliais – kaip rytinį ar vakarinį toniką
Panaudojimas maistui:
Likusios šaknys – valgomos!
– dėkite į sriubas, salotas, troškinius, garnyrus
– puikiai dera ir su karštu šokoladu, kakava, augaliniais gėrimais
– virti su prieskoniais – bus šaknų užkandis ar energinis garnyras
Grynasis kiekis: 100 g
Gėrimas, kuris maitina.
Gamintojas: | Ūkininkas Ramūnas Daugelavičius |
Giliai iš žemės – kūnui ir stalui
Varnalėšos šaknys – tikras laukinės gamtos lobis, žinomas dėl savo švelnaus žemės skonio ir valančio, stiprinančio poveikio. Ši arbata – ne tik šildantis gėrimas, bet ir maistinis papildas, kurio nepamirštama dalis lieka puodelio dugne.
Arbata tinka tiek sveikatai palaikyti, tiek kaip dienos ritualas detoksikacijai, virškinimo sistemai ir jėgų atgavimui. O likusios suminkštėjusios šaknys – vertingas papildas!